Prijava

Vaša prijava

Ante Budimir došao kući, pa otišao na hakl na betonac s dečkima


Nakon što je odradio fantastičnu polusezonu u dresu španjolskog prvoligaša Mallorce, najbolji velikogorički nogometaš Ante Budimir vratio se kući. U svoju Goricu, grad u kojem je odrastao i počeo igrati nogomet, u kvart u kojem je zabijao prve golove. Skromni dečko Ante, omiljen u svome gradu, ugostio je u kvartu ekipu Nove TV, a sudomaćini su bila dva zanimljiva suigrača iz djetinjstva…

Na betoncima odrastaju najbolji ljudi, a nastaju najbolji hakleri!

💪

Gepostet von Goričani VG am Samstag, 28. Dezember 2019

Ante Budimir nogometnu je karijeru započeo u tadašnjem Radniku, a nastavio u dresu HNK Gorice, u čiju se povijest upisao jednim detaljem… Naime, Ante Budimir prvi je igrač u povijesti Gorice za kojeg je klub dobio odštetu! Inter iz Zaprešića platio je 20-ak tisuća eura za napadača koji je kasnije otišao u Lokomotivu, pa onda i njemački St. Pauli, talijanske klubove Crotone i Sampdoria, da bi se na kraju skrasio u Mallorci.

Uz nogometnu karijeru, pri kraju je sa studijem na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu, no pred njim je još puno godina na nogometnom terenu. Trenutačno mu je 28, možda ga za četiri, pet godina opet vidimo i u dresu Gorice, za kraj jedne sjajne karijere… To bi bio lijep rasplet.