Prijava

Vaša prijava

Doznajte kako održivo razvijati lokalne zajednice


U sklopu projekta EdUTOPIJA 21 – stvaramo održivu budućnost Zelena mreža aktivističkih grupa održat će sedam radionica na temu održivog razvoja. Polaznici će moći naučiti što je održivi razvoj i kako prepoznati postojeće potencijale za održivi razvoj u lokalnoj zajednici. Ovladat će i raznim metodama i procesima, kao što su projektno planiranje, integrativno pregovaranje, crowdfunding, zagovaranje uvođenja promjena za održivi razvoj, osmišljavanje ključnih poruka, izrada plana komunikacijskih aktivnosti te kako mapirati potencijalne donatore.

– Obrazovni program uključuje sedam poludnevnih radionica koje će se održavati u Velikoj Gorici od veljače do srpnja te je besplatan za sve polaznike. Broj polaznika je ograničen, a prednost pri upisu imaju djelatnici i roditelji učenika osnovnih škola s područja Velike Gorice, djelatnici lokalne uprave i samouprave, kao i članovi civilnih inicijativa, lokalni poduzetnici iz Velike Gorice, Novog Čiča, Vukovine, Rakitovca, Lukavca i Dubranca – poručili su iz ZMAG-a.

Projekt Udruge ZMAG provodi se u partnerstvu s Gradom Velikom Goricom i sedam škola na području Velike Gorice: OŠ Eugena Kumičića, OŠ Novo Čiče, OŠ Eugena Kvaternika, OŠ Eugena Kvaternika – PŠ Lukavec, OŠ Eugena Kvaternika – PŠ Dubranec, OŠ Vukovina – PŠ Rakitovec i OŠ Vukovina. Financiran je kroz Švicarsko – hrvatski program suradnje, a sufinancira ga i Ured za udruge Vlade RH te Grad Velika Gorica.

Prijaviti se možete do 24. siječnja na vanjanikolic21@gmail.com.


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike