Prijava

Vaša prijava

Ispred Doma zdravlja postavljen je šator za trijažu

[]

Ispred Doma zdravlja postavljen je šator za trijažu u kojem će se pojačano kontrolirati ulazak pacijenata u Dom zdravlja, poručili su iz Grada. Razlog je jednostavan, zabilježeno je više slučajeva dolazaka osoba kojima je određena samoizolacija, a da na to nisu upozorili medicinsko osoblje. Dio osoblja Doma zdravlja je u samoizolaciji i nisu više na usluzi goričkim pacijentima.

– I ja sam se morao testirati jer je jedan od mojih pacijenata pozitivan. Bio je kod mene u ordinaciji u Črnkovcu. Došao mi je pacijent s koronavirusom. Nisam to znao niti se to tako prezentiralo. Rekao je da nije bio nigdje u kontaktu i da nije bio vani, dakle nikakvu pozitivnu anamnezu nije imao – izjavio je dr. Zagorac, ravnatelj velikogoričkog Doma zdravlja.

Iako nedavno otvorena ambulanta namijenjena isključivo radu s potencijalno zaraženim osobama, pojedini pacijenti nisu se držali uputa te su se kretali cijelim Domom zdravlja.

-Stoga shvatite sva upozorenja ozbiljno. Više nemamo niti vremena niti prostora za pogreške. Budemo li neodgovorni i neozbiljni, neće nam ostati više nitko tko će liječiti naše roditelje, djecu, članove obitelji, prijatelje – poručili su iz Grada.