Prijava

Vaša prijava

Tijelo ubijenog Zagrepčanina (21) pronađeno u Strmcu Bukevskom

[]

Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku utvrdio je kako tijelo muškarca, koje je prilikom šetnje uočio građanin, pronađeno u rijeci Savi u Strmcu Bukevskom, pripada ubijenom 21-godišnjaku iz Zagreba. Radi se o mladiću kojeg je 7. ožujka, na za sada neutvrđen način, ubio 19-godišnjak iz Osijeka. Mladići su se kratko poznavali, a nakon što je ubio prijatelja, Osječanin se vlakom vratio kući.

Prije osam dana, završilo jea kriminalističko istraživanje, no tek je pet dana kasnije pronađeno tijelo. Kako javlja policija, sumnjaju da je 19-godišnjak 7. ožujka oko 17 sati iz Osijeka doputovao u Zagreb nakon čega se uputio na nasip rijeke Save u blizini naselja Prečko odakle je s mobitela nazvao oštećenog kojeg od ranije kratko poznaje i pozvao ga da dođe na to mjesto. Na njegov poziv 21-godišnjak je pristao te nedugo nakon poziva došao do nasipa, a nakon što su jedno vrijeme razgovarali spustili su se do same obale rijeke Save da bi u jednom trenutku 19-godišnjak ubio 21-godišnjaka, a potom njegovo tijelo bacio u rijeku.

– U ponedjeljak, 30. ožujka, utvrđen je identitet osobe čije je tijelo građanin pronašao te je potvrđeno da se radi o ubijenom 21-godišnjaku – kažu iz policije.