Prijava

Vaša prijava

Dobre vijesti! U Zagrebačkoj županiji nema novi slučajeva zaraze

[]

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije, na području Zagrebačke županije do ponedjeljka do 11 sati evidentirano je 156 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju, što znači da u posljednja 24 sata na području Zagrebačke županije nema novooboljelih. Do sada je ukupno izliječeno 125 osoba, a četiri su preminule, stoji u izvješću županijskog Stožera objavljenom u ponedjeljak.

Vijesti su, dakle, jako dobre, puno bolje nego u mnogim dijelovima Hrvatske, u kojima brojke ponovno odlaze u dvoznamenkaste sfere, ali naravno da će u sljedećem razdoblju svaki novi dan nositi i nove izazove za sve nas. Iz tog razloga treba maksimalno ozbiljno shvatiti sva upozorenja HZJZ-a te nacionalnog i lokalnih stožera.

“Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije ima osam ispostava na svom području. Svaka ispostava obrađuje podatke za grad sjedište ispostave i okolne općine. Grad Sveta Nedelja jedini je grad koji nema svoju ispostavu, već se podaci obrađuju u Ispostavi Samobor”, istaknuto je u izvještaju.