Prijava

Vaša prijava

Run & Bike na Čiču: Natjecanje u trčanju i biciklizmu oko jezera

[]

Sportsko rekreativna liga Čiče Run&Bike održat će se i ovog ljeta, a prvi datum je već 10. srpnja. Održava se na stazi duljine 5,2 kilometra, a trči se i vozi krug oko jezera Čiče. Ove godine se održava u 12 kola, obavještava zainteresirane Turistička zajednica Velika Gorica.

Liga je podijeljena na dvije kategorije – Run i Bike&Run. Na “run”, ili trčanje, mogu se prijaviti punoljetni natjecatelji, a maloljetnima, od 14 do 17 godina, dozvoljeno je sudjelovanje isključivo uz pisanu suglasnost roditelja ili skrbnika. Djeca mlađa od 14 godina mogu sudjelovati isključivo uz pratnju roditelja ili skrbnika. Pravo sudjelovanja u Bike&Run kategoriji imaju samo punoljetni natjecatelji.

Prijave se vrše putem e-maila na prijavecrb@s34.com.hr u kojem trebate navesti ime i prezime, spol, godinu rođenja, klub te datum kola na koji se prijavljujete. Kotizacija se plaća za svako kolo, cijena je 20 kuna, a uključuje operativni i administrativni trošak te okrijepu. Prijave će biti moguće i na mjestu događaja neposretno prije početka održavanja lige, najkasnije 20 minuta prije. U nastavku možete pogledati koji su termini liga.

Uz ligu će se održati i tombola u dva termina, a na njoj će moći sudjelovati natjecatelji koji su nastupili u najmanje jednom kolu. Za najbolje u ligi osigurane su medalje i nagrade sponzora.

Iako će se lige održavati na otvorenom i uz jezero Čiče, neće biti dopušteno fotografiranje, barem ne imovine koncesionara koja se nalazi u okolnom području. Zato su organizatori objavili i pravila ponašanja, koja uključuju sportsko ponašanje i izbjegavanje ugrožavanja vlastite ili tuđe sigurnosti, onečišćenja okoliša, kupanja u jezeru, snimanja, fotografiranja i objavljivanja pokretne i nepokretne imovine koncesionara.

Više informacija možete pronaći i na Facebook stranici događaja.