Prijava

Vaša prijava

Velikogorički HDZ mogao bi dobiti i drugog saborskog zastupnika!

[]

Prema trenutačno važećim odnosima snaga, čini se kako će Velika Gorica imati samo Dražena Barišića među zastupnicima u novom sazivu Hrvatskog sabora, no to bi se na kraju ipak moglo i promijeniti. Barišić, gorički gradonačelnik u trećem mandatu, mjesto u saborskim klupama izborio je kao četvrti na listi HDZ-a u šestoj izbornoj jedinici, u kojoj je njegova opcija dobila šest mandata. Međutim, svašta se tu još može događati nakon što se posloži izvršna vlast…

Naime, kako prenosi gorica.info, mjesto u Saboru smiješi se i zamjeniku gradonačelnika Velike Gorice Krešimiru Ačkaru. Prema pisanju ovog portala, u izvršnu vlast gotovo sigurno će otići nositelj liste Davor Božinović, a lako moguće i Davor Bošnjaković, Tugomir Majdak, možda i još poneko, za njih će se tražiti zamjene. Budući da je Ačkar vodio kampanju za velikogoričko područje, da je četvrti na listi po broju preferencijalnih glasova, navodi se kako ima velika šanse za ulazak u Sabor.

Više preferencijalnih glasova od njega dobili su Božinović, Marijana Petir i Ivan Celjak, a u stranci navodno i cijene posao koji je Ačkar napravio u kampanji, budući da je po uspjehu HDZ-ovih lista ona u šestoj izbornoj jedinici na petome mjestu. Cijeli tekst na ovu temu pročitajte OVDJE.

 


Sportske igre mladih - Coca Cola Cup - djevojčice

Čitateljski klub naše škole predstavlja knjigu