U Novom Čiču započela je provedba radionica za osobe s invaliditetom, a kako bi im pristup bio olakšan u sklopu provedbe projekta Društveni centar Novo Čiče izvode se radovi na izgradnji rampe koja će im omogućiti pristup centru. Projekt je to koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

U sklopu centra provode se tamburaške radionice za zainteresirane osobe i osobe s invaliditetom, plesne radionice za zainteresirane i postojeće članove društva, radionice tkanja i veza, informatičke radionice za osobe starije životne dobi, radionice pjevanja za osobe starije životne dobi.

“Potrebno je naglasiti da je većina radionica popunjena ali radi mogućnosti odustajanja pojedinih polaznika postoji mogućnost naknadnog  uključivanja. Posebna želja i cilj nam je pružiti osobama s invaliditetom mogućnost da nam se u svako doba projekta pridruže.

Poseban naglasak dan je na tamburaškoj sekciji osobama s invaliditetom i probe se održavaju jednom tjedno i to utorkom od 19 sati. Više o samom rasporedu održavanja proba potražite na kud-cice.hr.” – rekao je predsjednik KUD-a Čiče, Stipo Duvnjak.