Prijava

Vaša prijava

Počinje sezona grijanja u Velikoj Gorici

[]

HEP-Toplinarstvo će u ponedjeljak započeti s uključivanjem grijanja u Velikoj Gorici. Grijanje će prvo uključiti dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, a potom i stambenim te poslovnim zgradama.

– Za uključivanje grijanje u svim zgradama koje su spojene na toplinske sustave potrebno nam je približno tri do četiri dana te ćemo do kraja ovog tjedna osigurati isporuku toplinske energije za grijanje krajnjim kupcima. Pozivamo krajnje kupce koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika ili upravitelje zgrada da dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi u svim zgradama mogli uključiti grijanje – upozorili su iz HEP Toplinarstva.

Osim u Velikoj Gorici, HEP će uključiti grijanje i u Zagrebu, Sisku, Samoboru i Zaprešiću.

Ogrjevna sezona trajat će najkasnije do 15. svibnja 2021. godine, a odluku o točnom terminu isključivanja grijanja HEP Toplinarstvo će donijeti ovisno o vremenskim uvjetima.