Prijava

Vaša prijava

Nabavite božićne ukrase na vrijeme, ugrijte se kuhanim ginom i humanitarno djelujte!

[]

Prošlog vikenda ekipa goričkih humanitaraca VG Legacy bila je u samo jednoj u nizu akcija prikupljanja sredstava za goričku hitnu, a ako niste mogli doći, novu priliku imate već ove nedjelje.

-Zatišje pred oluju! Nije nas bilo par dana, no to inače znači da nešto spremamo. Prekosutra, u nedjelju, najavljujemo reprizu prošle nedjelje, ovaj put nešto ranije. Krećemo od 10 sati s već poznatim kuhanim ginom, adventskim vijencima, vijencima za vrata, ukrasima za bor. Ovaj put spremamo i nešto novo za naše najmlađe prijatelje, a što je to točno nećemo vam otkriti.- kažu iz VG Legacya.

Akcija će biti ispred Cluba 100, a ako ne možete doći, dobra vijest je da je papirologija konačno riješena i otvoren je žiro-račun na koji možete uplatiti donacije. Broj računa je: HR7724840081502022138, opis plaćanja “VG Legacy za VG hitnu”.

Otkad je krenula akcija prikupljeno je 14 350,00 kuna, stoga pridružite se i vi kako bi pomogli ovoj vrijednoj i humanoj ekipi da ostvare cilj i nabave dio opreme koja je hitnoj prijeko potrebna.

 


Neobični satovi Hrvatskoga jezika uz kajkavski dijalekt i harmoniku

ZET na meti: Lažni profili nude lažne godišnje karte