Prijava

Vaša prijava

Hitna pomoć donirala hranu i vreće za spavanje beskućnicima

[]

– Kada nas nešto naglo zaboli zovemo hitnu. Nama se dogodila obrnuta situacija. Hitna je nazvala nas! Dva člana Legacya sa upitnikom iznad glave otišla su do hitne. Kad tamo – iznenađenje. Vođeni pričom pomaganja drugima, brigom za one kojima je pomoć potrebna vidjeli su našu akciju za beskućnike – započeli su ovu lijepu priču članovi VG Legacy tima koji su danas od djelatnika goričke Hitne pomoći preuzeli donaciju – hranu i vreće za spavanje.

Bez obzira što je i dalje u tijeku akcija za opremanje vozila goričke hitne pomoći kojima je potreban modularni defibrilator i prijenosni EKG uređaj, i sami djelatnici hitne odlučili su biti humanitarni.

– Priča je to koja daje nadu u bolje sutra. Priča koja nam zbilja govori da ljude samo malo treba potaknuti da čine dobro. Hvala svim djelatnicima VG hitne pomoći na donacijama! Dok smo ozarenih lica i srca sretno i zahvalno promatrali prve pahulje snijega stigao im je poziv. Onaj crveni… znali smo što znači crveni poziv. Netko je životno ugrožen… U samo nekoliko sekundi bili su spremni, upalili su sirene i odjurili nekome spasiti život. Da bi osoba kojoj su odjurili dočekala Božić sa svojom obitelji – kažu iz Legacyja i podsjećaju građane kako i dalje mogu pomoći goričkoj hitnoj pomoći da spase još više života.

Svoje donacije oni koji žele pomoći mogu uplatiti i na broj računa HR7724840081502022138 s opisom plaćanja VG Legacy za VG hitnu.