Prijava

Vaša prijava

Reporter broj 400 je vani: Specijalni prilog, Ačkar, Rojc i heroina Dora

[]

U siječnju će se navršiti 21 godina od izlaska prvog broja Reportera, a mi smo dogurali do broja 400! Veliki jubilej obilježili smo posebnim prilogom na osam stranica, u kojem možete doznati kako je nastao i razvijao se Vaš omiljeni lokalni mjesečnik, kakva su iskustva ljudi koji su sudjelovali u cijeloj toj priči, kako je bilo raditi prvi broj, ali i kako vršnjaci Reportera, naši uspješni mladi sugrađani, gledaju na prošlost, sadašnjost i budućnost našega grada.

Donosimo i dva politička intervjua, s novim/starim predsjednikom velikogoričkog HDZ-a Krešimirom Ačkarom i kandidatom MOST-a za gradonačelnika dr. Ivanom Bekavcem.

Možete doznati i sve detalje o rođendanu grada i dodjeli gradskih nagrada te pročitati priču Miljenka Rojca Brace, dobitnika Povelje Grada za životno djelo, a predstavljamo i priču jedne kreativke koja je u 43. godini odlučila otići u poduzetništvo, te šest Velikogoričanki koje su pokrenule vlastite obrte za čuvanje djece.

Svoj sportski put prepričala nam je i Dora Krsnik, Velikogoričanka koja ovih dana oduševljava rukometni svijet u dresu hrvatske reprezentacije, a tu su i osvrti na nogometnu jesen u svim rangovima.

Ukratko, potražite svoj primjerak 400. broja Reportera!