Prijava

Vaša prijava

Stožer civilne zaštite objavio informacije o propusnicama

[]

Stožer civilne zaštite Grada Velike Gorice objavio je dodatne informacije o propusnicama te napomenuo kako se one izdaju putem sustava e-Propusnice. Iznimno, u slučaju da podnositelj zahtjeva nema mogućnost pristupa sustavu e-propusnice, zahtjev se može uputiti putem elektroničke pošte na mail adresu nadležnog stožera (Županijski stožer Zagrebačke županije propusnice@zagrebacka-zupanija.hr , pitanjacz@zagrebacka-zupanija.hr; telefon 01 6009 411).

U tom slučaju zahtjev treba sadržavati sljedeće podatke: ime i prezime, OiB, adresa stanovanja (ulica i kućni broj, mjesto/grad, županija), relacija putovanja (mjesto/ grad polazišta i mjesto/grad odredišta putovanja) i obrazloženje opravdanosti zahtjeva.

– Još jednom navodimo da za kretanje između Zagreba i Velike Gorice nisu potrebne propusnice – kažu iz gradskog Stožera civilne zaštite.

Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije izdaje e-Propusnice od ponedjeljka, 21. prosinca isključivo za pružanje medicinske skrbi i putovanje na posao i s posla, ako je obavljanje posla neophodno i ne može se obaviti od kuće.

– Napominjemo kako svi koji traže propusnicu radi obavljanja posla zahtjevu moraju priložiti potvrdu poslodavca, a svi koji traže propusnicu radi zdravstvenog pregleda zahtjevu moraju priložiti uputnicu, potvrdu o narudžbi za pregled ili drugi dokument kojim se može dokazati opravdanost putovanja – poručili su iz županijskog Stožera.