Prijava

Vaša prijava

Razbojništva u pekari i ljekarni


Inspektor Niko Kuzmanović iz Velikogoričke policije izvijestio nas je kako je u proteklih tjedan dana na našem području zabilježeno 36 raznorazna događaja. Bilo je krađi, provala, razbojništva i nasilja.

Iz teretnih vozila, kamiona i radnih strojeva tvrtke Bauelectro, nepoznati počinitelj ukrao je više od 700 litara dizelskog goriva te strujnih kablova sa tih strojeva. Šteta iznosi oko 14 500 kuna.

Također, provaljeno je i u benzinsku postaju D plus u Ogulincu. Provalnik je razbio staklo, ušao u benzinsku i ukrao veću količinu novca i polog iz blagajne. Šteta se procjenjuje na 10 tisuća kuna.

 A jučer u poslijepodnevnim satima nepoznati muškarac počinio razbojništvo u pekarni Klara u Zvonimirovoj. Nožem je prijetio djelatnici da mu preda novac, što je ista iz straha za život i učinila. Razbojnik je otišao sa plijenom od 3 400 kuna. Radi se o mlađoj muškoj osobi, visokoj oko 170 cm, maskiran s crvenom kapom preko glave.

Razbojništvo je počinjeno i u ljekarni Farmacija u ulici Petra plemenitog Škrleca. Za vrijeme radnog vremena u ljekarnu je ušao nepoznati mladić i uz prijetnju oružjem od 40-godišnjeg djelatnika zatražio novac.  Također za to vrijeme u ljekarni je bila i spremačica. Nakon što je uzeo 1500 kuna, razbojnik se udaljio u nepoznato. Ovaj je razbojnik bio nešto viši, oko 180 cm, kratke smeđe kose, nosio je sunčane naočale i majicu s natpisom „Žuja je zakon“.

U Bukevju je provaljeno u stan koji se nalazi u sklopu Doma zdravlja! Iz stana 37-godišnje vlasnice ukradena je kamera i kazete u vrijednosti oko 500 kuna.

Jedna Velikogoričanka za vrijeme dok je kupovala u Lidlu i razgledavala stvari, ostavila je novčanik u kolicima. Taj potez pokazao se lošim. Naime, novčanik sa novcem i dokumentima je ukraden, a šteta za sada iznosi oko 450 kuna. Upozorenje! Kupujete li u velikim trgovačkim lancima, ne ostavljajte novčanike u kolicima!