Prijava

Vaša prijava

Zaplovite Kupom


Udruga Kupa rijeka života u suradnji s Hrvatskim kajakaškim savezom, te gradovima i općinama Republike Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine udruženim u udrugu „Kupa – rijeka života“, organiziraju 4. etapnu kajak-kanuu-rafting regatu pod nazivom „Kupski plov 2014“.

Regata će se održati u 10 etapa, u kojima će se kroz šport i rekreaciju ostvarivati ciljevi udruge: razvijanje suradnje na promicanju kulturne baštine, turizma, razvojnih gospodarskih projekata i zaštiti prirodnih ljepota rijeke Kupe i pritoka. Gradovi i općine u kojima će završavati pojedina etapa, prezentirati će učesnicima svoju gostoljubivost, turističku, kulturno-umjetničku i gastronomsku ponudu, a povodom regate upriličit će se i ostale zanimljive aktivnosti.

Kotizacija za svaku osobu iznosi 50 kn dnevno po prijavi. Smještaj u kampovima će biti besplatan, ali su potrebni vlastiti šatori i vreće za spavanje. Prijevoz šatora i ostale opreme biti će organiziran od starta do cilja pojedine etape. Kupski plov počinje 19., a završava 28.lipnja. Više informacija potražite na www.kupa-kolpa.eu