Prijava

Vaša prijava

OBAVIJEST


Dragi učenici,

nadam se da ste, prije svega, svi dobro i da se pridržavate uputa o sigurnosti, da se što manje krećete po gradu te da pazite na sebe i svoje bližnje. 
Materijali će se i na dalje objavljivati svaki dan za one predmete koje taj dan imate po rasporedu. Važno je da nekoliko puta dnevno provjerite što je postavljeno od materijala  te da ste aktivni i odrađujete zadatke koje vam nastavnici zadaju. Nastavnici i razrednici prate vašu dnevnu aktivnost.
Ukoliko imate poteškoće ili nedoumica vezanih za bilo što, molim vas da se mailom javite zaduženoj osobi iz škole koja će vam pokušati pomoći u otklanjanju poteškoća.
Za izdavanje potvrda o učeničkom statusu, duplikata svjedodžbi, usluge ovjere ili provjere vjerodostojnosti svjedodžbi javiti se na mail ured@gimnazija-velika-gorica.skole.hr

Za svu didaktičku i stručnu pedagošku podršku na raspolaganju vam je pedagoginja na mailu
olieta.horvatk@gmail.com

Važno je da ste svakodnevno u komunikaciji sa svojim razrednicima koji će vam prenijeti najnovije vijesti i koji će vas uputiti ako imate neke specifične potrebe. Također je važno da pratite upute Nacionalnog stožera civilne zaštite i obavijesti na školskoj mrežnoj stranici i Teams virtualnom razredu.

Budite aktivni i odgovorno se ponasajte u virtualnim učionicama , čuvajte sebe i druge.

Ravnateljica

dr. sc. Brankica Žugaj