Prijava

Vaša prijava

U Kolarevoj ulici gradi se vježbalište na otvorenom


teretana1
Na radost velikogoričkih rekreativaca i onih koji će tek postati u tijeku je gradnja najmodernijeg uličnog vježbališta u Gradskoj četvrti „Braća Radić”. Popularno Street workout vježbalište prostirat će se na 135 kvadrata i imat će moderne sprave poput užeta za penjanje, karike, spravu za zgibove i anti traumatsku podlogu. Osim toga, bit će postavljene i slavine s pitkom vodom. Radove vrijedne nešto više od 43 tisuće eura izvodi VG Komunalac, a trebali bi biti završeni do sredine ožujka.

Kako napreduju radovi provjerio je i gradonačelnik Krešimir Ačkar.

„Na inicijativu predsjednika Gradske četvrti „Braća Radić” Josipa Kolića nastavili smo s povećanjem sadržaja u toj četvrti. Već sada ovaj sportsko – rekreativni centar izgleda drugačije nego što je izgledao prije nekoliko godina. Riječ je o najmodernijem vježbalištu na otvorenom koje ćemo napraviti u županiji, ali i u Republici Hrvatskoj”, kazao je gradonačelnik i dodao da je osnovna zadaća u cijeloj Velikoj Gorici povećavati kapacitete za sve mlade ljude ali i sve generacije koji žele izaći iz svojih stanova i baviti se sportom prvenstveno radi zdravlja i rekreacije.

Predsjednik Gradske četvrti „Braća Radić” zahvalio je gradonačelniku i VG Komunalcu na podršci bez koje ovog vježbališta ne bi bilo.

„Još jedna zelena površina ostala je neiskorištena, a ona bi trebala biti namijenjena za nogomet. Stara rasvjeta zamijenjena je modernom led rasvjetom”, dodao je Josip Kolić.