Prijava

Vaša prijava

Predstavljanje natječaja ‘Naš doprinos zajednici’


ok
Natječaj “Naš doprinos zajednici” za financijsku podršku građanskim inicijativama ove je godine promijenjen u odnosu na dosadašnju praksu. Promijenjeni su rokovi za prijave, povećan iznos potpore, smanjen ukupan broj potpora koje se dodjeljuju, no što je najvažnije, natječaj je koncipiran na način da su prijavitelji dužni prikupiti u zajednici početna sredstva za provedbu inicijative.

Sa ciljem da velikogoričke udruge i ustanove upoznaju uvjete Natječaja kao i mogućnosti prijave, Zaklada Zamah održat će prezentaciju kako bi se potencijalni prijavitelji bolje upoznali s natječajem, dosad financiranim inicijativama i novostima u provedbi natječaja.

Ovom prilikom javnosti će se predstaviti udruga “Ti si OK” koja je dobila podršku za inicijativu “Zajedno za djecu i razvoj njihova samopouzdanja”, čiji će predstavnici i voditelji prisustvovati predstavljanju te će potencijalnim prijaviteljima prenijeti svoje iskustvo u sudjelovanju na natječaju.

Događaj je koncipiran kao kratko predstavljanje natječaja putem PP prezentacije te je potom predviđeno upoznavanje s natječajnom dokumentacijom i načinom prijave uz objašnjenja i odgovaranje na pitanja prisutnih. Prezentaciju vode Drago Vručinić, upravitelj Zaklade Zamah i Ivana Zima, programska suradnica. Inicijativu udruge “Ti si OK” predstavit će predsjednica udruge Sonja Jarebica.

Natječaj je namijenjen udrugama, zakladama, školama, vrtićima, mjesnim odborima i gradskim četvrtima čije predstavnike pozivamo na prezentaciju koja će se održati u ponedjeljak, 27. svibnja u 11 sati u Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.


UPISI U LJETNE PROGRAME