Prijava

Vaša prijava

Uređuju se prostori na ŠRC-u Kurilovec


udarnik1
Dosadašnji nekorišteni tavanski prostor na ŠRC-u Kurilovec klub zamijenit će novouređeno potkrovlje u kojem će se smjestiti manja sala za sastanke i konferencije, ali i uredi za udruge koje do sada nisu imale svoje prostorije.

– SRC Kurilovec je drugi po veličini sportski kompleks na području grada koji je polivalentan i predstavlja epicentar mnogih događanja, od sportskih do raznih drugih – pojasnio je gradonačelnik Dražen Barišić prilikom obilaska radova. Napravit će se pet ureda, manja konferencijska dvorana i te prostorije će se podijeliti udrugama preko natječaja za najam. Neki su se već javili, pregovori su u tijeku, a prostor će se brzo napuniti ljudima, radom, a onda i rezultatima. ŠRC tako dobiva završne obrise, izgled i funkciju koju bi trebao imati – dodao je Barišić.

Uređenjem prostorijama zadovoljni su u klubu i u Vijeću gradske četvrti Kurilovec koji svoje prostorije u Horvatovoj dijele s više udruga.

- Kao predsjednik četvrti vrlo sam zadovoljan što se ovo dogodilo u našem Kurilovcu i da je grad našao sluha da nam uredi tavanski prostor koji je godinama stajao, jer imamo velika događanja ovdje na Udarniku i sad će ovime dobiti veću važnost, i mnoge udruge koje nemaju svoje urede naći će svoje mjesto, u uredu Vijeća imamo devet udruga koje koriste prostore s nama i drago mi je da ćemo sad dobiti i ove na korištenje – rekao Ivan Novosel, predsjednik Vijeća GČ Kurilovec.

udarnik2