Prijava

Vaša prijava

Velika Gorica partner sajma Agrotravel u Poljskoj


agro-travel
Velika Gorica prihvatio je poziv za partnerstvom na sajmu Agrotravel 2015. godine u Poljskoj. Dosadašnja zajednička suradnja pokazala se kao dobar projekt uzajamnog učenja, uvažavanja i razmjene iskustava na širim poljima djelovanja. Grad Velika Gorica na sajmu će promovirati naše poduzetnike, Grad, Zagrebačku županiju te Republiku Hrvatsku s lokalnim proizvodima i potencijalima.

- Naš je cilj omogućiti našim poduzetnicima uspješno razvijanje njihovih djelatnosti i širenje tržišta, ali i predstavljanje svih turističkih znamenitosti i ljepota koje skriva ruralno područje našega grada. Uz ljepote mora i sunca, koje velika većina stranaca poznaje na našem Jadranu, želja nam je ukazati na jednako lijepe, atraktivne i značajne karakteristike kontinentalne Hrvatske i Zelenog turizma.

Velika Gorica pokreće se upravo u smjeru razvoja i unapređenja ponude takve vrste usluga i turističkih proizvoda kroz obiteljska gospodarstva, gastronomiju ali i izradu značajnih rukotvorina – istaknuo je gradonačelnik Dražen Barišić.