Prijava

Vaša prijava

Gorički klub mladih poziva na ‘Turopoljski Chill & Grill’


grill
Pozivamo Vas da se dođete i sudjelujete na prvom Turopoljskom Chill & Grill događaju. Kao što i sami naziv govori, fokus ovog događaja je na roštiljanju i uživanju.

Gorički klub mladih, osmislio je ideju te će ju provesti zajedno sa Gradom Velikom Goricom , KUDom Čiče i Turističkom zajednicom Grada Velike Gorice. Turopoljski Chill & Grill održati će se u subotu 06. svibnja 2017. godine u Etno naselju Novo Čiče.

Na Turopoljskom Chill & Grill-u možete sudjelovati na dva načina:

1.) Prijavite svoju ekipu, ispecite svoj roštilj i natječite se za odlične nagrade- prijaviti se možete na slijedećem linku: http://rostiljada.gorickiklubmladih.com
2.) Dođete i ne natječete se, već jednostavno uživate

Sve o samom događaju možete saznati na linku: http://rostiljada.gorickiklubmladih.com na kojem se možete i prijaviti za sudjelovanje na natjecanju ispunjavanjem On-line prijavnice. Svoje prijavnice pošaljite najkasnije do 24.04.2017. godine.

Ukoliko prijavljujete ekipu, ono što trebate uzeti je cca 2 kg mesa za ispeći (može i više) kako bi Vas žiri mogao ocijeniti, ponesite dobru volju i začine
Piće, muzika i dobra atmosfera su osigurani.

Uz to peći će se roštilj samo za degustiranje i uživanje bez ocjenjivanja, tako da ne brinite – nitko neće ostati gladan niti žedan. Ponesite dekice, badminton setove i ostale sportske alate, roštilj hvataljke i dođite na prvi Turopoljski Chill& Grill u Etno naselje Novo Čiče.

Sve informacije, kada morate doći, gdje je Etno naselje Novo Čiče, što treba ponijeti, što će Vas dočekati možete pronaći na ovom linku:
http://rostiljada.gorickiklubmladih.com