Prijava

Vaša prijava

I Zvone Boban u dresu Humanih zvijezda


suker-boban
Izbornici polako slažu sastave za humanitarnu utakmicu između Humanih zvijezda Hrvatske i Velike Gorice, koja se na goričkom gradskom stadionu igra u četvrtak u 17 sati. Ukupan prihod s ove utakmice ide za Centar za odgoj i obrazovanje te Odgojni zavod Turopolje.

- Mi smo Grad široka srca koji želi svima pomoći te smo pristali zajedno s našim klubom organizirati ovu utakmicu koja će imati višestruku korist. Ovim putem se zahvaljujem svima koji će sudjelovati i podržati ovu akciju kupnjom donacijskog kupona- rekao je na press konferenciji proteklog tjedna gradonačelnik Dražen Barišić najavivši ovu humanitarnu utakmicu.

65 utakmica u 11 godina

Humane zvijezde Hrvatske djeluju već 11 godina pomažući djeci s poteškoćama u razvoju ili bez određene roditeljske skrbi. Utakmica u Velikoj Gorici bit će im 65. koju će odigrati, a u naš Grad dolaze u najjačem sastavu koji će predvoditi predsjednik Ivo Josipović uz kojeg je najavljen i dolazak bivših proslavljenih hrvatskih nogometaša među kojima je i legendarni kapetan „Vatrenih“ Zvone Boban, Goran Vlaović, Tomo Šokota, Igor Bišćan, Silvio Marić, te mnogi poznati glumci i voditelji, ali i druge javne osobe.

Velikogorički selektor Devi Debijađi također ima slatkih muka oko izbora prve jedanaestorke jer je konkurencija igrača iznimno velika. Za velikogoričku momčad između ostalog će zaigrati Andrej Panadić, Mario Cvitanović, Željko Župetić, Zoran Tomčić, Damir Dittrich, brojni igrači Radnika iz prvoligaških dana, ali i gradonačelnik Dražen Barišić, te njegovi zamjenici.

Utakmica hrvatskih i velikogoričkih zvijezda, igra se u četvrtak, 10. travnja s početkom u 17 sati. Uvertira u taj susret bit će dvije utakmice mladeži koje počinju u 15 sati.

Donacijski kuponi po cijeni od 10 kuna mogu se nabaviti u tajništvu HNK Gorice, u velikogoričkim kafićima, Scotch, Lobby i Rojc, u Pizzeriji Kaktus, te na City radiju, a za ovu priliku je otvoren i račun za posebne namjene: HR3923600001501472853.