Prijava

Vaša prijava

Zbog utrke “Holjevka” autobusna linija 268 u nedjelju vozi izmijenjenom trasom u oba smjera

[]

holjevka

Zbog atletske utrka „Holjevka VII“, koja će se održati u nedjelju, 6. ožujka, od 10.30 do 13 sati bit će uspostavljena privremena regulacija prometa.

Start utrke je na zagrebačkom Mostu slobode, a cilj je na Bundeku. Avenija Većeslava Holjevca, bit će zatvorena za sav promet i to na dionici od Avenije Dubrovnik, do Mosta slobode, kojim će također biti obustavljen promet, kao i Ulicom Hrvatske bratske zajednice, Antallovom ulicom (istočnije od „Zagrebačkog velesajma“) i Ulicom Damira Tomljanovića Gavrana (od Bušićeve ulice do Avenije Većeslava Holjevca).

Alternativni pravci na kojima neće biti ograničenja u prometu u smjeru jug – sjever i obratno su:

– Avenija Dubrovnik – Most mladosti – Držićeva avenija – Ulica grada Vukovara,

– Avenija Dubrovnik – Jadranski most – Savska cesta – Ulica grada Vukovara.

 Alternativni pravci na kojima neće biti ograničenja u prometu u smjeru istok – zapad i obratno su:

–  Ulica grada Vukovara od Savske ulice do Držićeve avenije,

–  Slavonska avenija – Zagrebačka avenija – Ljubljanska avenija,

–  Avenija Dubrovnik od „rotora Remetinec“ do „rotora Zapruđe“.

Autobusna linija 268 (Glavni kolodvor – Velika Gorica) prometovat će djelomično izmijenjenom trasama u oba smjera. S Glavnog kolodvora linija 268 skrenut će lijevo u Ulicu grada Vukovara, zatim skrenuti desno na Aveniju Marina Držića, opet desno na Aveniju Dubrovnik te lijevo na Aveniju Većeslava Holjevca otkuda prometuje uobičajenom trasom do krajnjih odredišta, najavili su iz ZET-a.

Privremeno će u oba smjera biti ukinuta stajališta Lisinski, Nacionalna sveučilišna knjižnica i Bundek, a u smjeru Glavnog kolodvora koristit će se Muzej suvremene umjetnosti – jug.

 

Objava Zbog utrke “Holjevka” autobusna linija 268 u nedjelju vozi izmijenjenom trasom u oba smjera pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.