Prijava

Vaša prijava

Danas bi napokon trebao biti lijep dan: Ugašen meteoalarm za Veliku Goricu i Zagreb, temperatura do 23 stupnja Celzijevih

[]

velika gorica danas

Danas bi napokon trebao biti lijep ranojesenski dan u Velikoj Gorici, Zagrebu i okolici. Kiše bi još malo moglo biti u prvom dijelu dana, a nakon toga nas, kaže prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda, čeka lijepo vrijeme.

Evo i prognoze: Djelomice sunčano. Uglavnom u prvom dijelu dana još može pasti malo kiše. Vjetar umjeren jugozapadni i zapadni, u okolnom gorju povremeno mogući jaki udari. Najniža temperatura od 11 do 14, a najviša dnevna oko 23, u okolnom gorju oko 18 °C.

Napokon je za naše područje ugašen i meteoalarm koji je bio na snazi proteklih nekoliko dana zbog lošeg vremena i obilnih oborina. Tako je u srijedu, kada je u Rijeci zabilježena velika urbana poplava s jednom poginulom osobom, na velikogoričkom području palo 25,8 litara kiše po četvornom metru, dok je u petak palo točno 26 litara.

Kako izgleda prognoza danas oborina ne bi trebalo biti sljedećih pet-šest dana. U nedjelju će na našem području biti malo do umjereno oblačno sa sunčanim razdobljima uz najvišu dnevnu temperaturu od 20 stupnjeva Celzijevih.

Slično vrijeme čeka nas i do sredine sljedećeg tjedna.

Objava Danas bi napokon trebao biti lijep dan: Ugašen meteoalarm za Veliku Goricu i Zagreb, temperatura do 23 stupnja Celzijevih pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.