Prijava

Vaša prijava

Gradonačelnik Krešimir Ačkar: Škole su spremne za početak nove školske godine, imamo više prvašića nego lani

[]

školske

Velikogoričke škole spremne su za početak nove školske godine. U ponedjeljak će otvoriti svoja vrata za 5500 školaraca, od toga 628 prvašića. Ove godine imamo 45 prvašića više nego prošle godine, što je još jedan pokazatelj koliko je Velika Gorica grad poželjan za život, grad u kojem mlade obitelji vide svoju budućnost, poručio je u petak gradonačelnik Krešimir Ačkar, nakon obilaska goričkih škola

I ove godine za naše osnovnoškolce osigurani su besplatni udžbenici, radne bilježnice, likovne mape i drugi radni materijali. Za sve učenike osiguran je i prehrana u školama, kao i besplatan prijevoz. Nastavljamo i sa financiranjem pomoćnika u nastavi – istaknuo je gradonačelnik.

Osim uređenja postojećih škola, krenula je izgradnja nove škole u Dubrancu, u izradi su idejna rješenja za izgradnju nove osnovne škole u Kurilovcu, te nadogradnju osnovne škole Eugena Kumičića.

Objava Gradonačelnik Krešimir Ačkar: Škole su spremne za početak nove školske godine, imamo više prvašića nego lani pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.