Prijava

Vaša prijava

Prognoza vremena: Čeka nas lijep tjedan s tek jednim kraćim pogoršanjem, ali prvi dan jeseni mogao bi nam donijeti novu promjenu…

[]

Prognoza vremena kaže da nas čeka jedan pretežno ugodan tjedan s tek jednim malim prekidom… Tako će danas na širem području Velike Gorice i Zagreba vladati pretežno sunčano s ljetnim temperaturama do 29 stupnjeva Celzijevih.

Prognoza za danas za Zagreb i okolicu:

Prijepodne većinom sunčano, ujutro na širem području grada uz mogućnost magle, a poslijepodne porast naoblake. Zapuhat će umjeren, u gorju i jak jugozapadni vjetar. Jutarnja temperatura od 14 do 17, a najviša dnevna oko 29 °C.

Utorak će se nastaviti u istom tonu, ali samo do ranog poslijepodneva. Dakle, prijepodne sve do oko 14 sati bit će pretežno sunčano, a temperatura bi trebala doseći 25 stupnjeva. No, tada bi, kaže prognoza vremena DHMZ-a, moglo doći do kratkotrajnog pogoršanja vremena. Smjenjivat će se u utorak popodne sunce, kiša, moglo bi biti i grmljavine, a oborine bi prema večeri mogle biti i jače. Sve bi se, ipak, trebalo smiriti u prvim večernjim satima.

Slijede nam na velikogoričkom i zagrebačkom području dva ponovno lijepa kasnoljetna dana. U četvrtak bi i oblaci na nebu trebali biti rijetki, pa bi se temperatura mogla popeti do 27 stupnjeva, a u petak, uz malo više naoblake, i još stupanj-dva više.

I onda dolazi subota, službeno prvi dan jeseni. Iako je danas teško davati precizniju prognozu, čini se da nam opet slijedi promjena vremena. Sunca baš i nećemo vidjeti do kasnog poslijepodneva, a do tada će prevladavati tmurno i kišno vrijeme. Temperature će se spustiti na najviše 18 stupnjeva.

Ostvari li se ova prognoza, moći ćemo reći da je jesen počela baš jesenski…

Objava Prognoza vremena: Čeka nas lijep tjedan s tek jednim kraćim pogoršanjem, ali prvi dan jeseni mogao bi nam donijeti novu promjenu… pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.


U subotu ne rade gradske knjižnice u Gorici