Prijava

Vaša prijava

Upravo nesreća na križanju Tomaševićeve i Svačićeve u Velikoj Gorici: Je li za krš i lom ponovno kriva neprilagođena brzina?

[]

nesreća cvjetno

Prometna nesreća dogodila se u petak popodne na križanju Svačićeve i Tomaševićeve u Velikoj Gorici. Prema prvim informacijama čini da je taksi vozilo neprilagođenom brzinom došlo do križanja i udarilo u dva automobila. Taksi je te aute odbacio, kažu očevici, do nogostupa.

Čeka se dolazak policije koja će utvrditi što se dogodilo.

Prava je sreća što nije stradao nitko od pješaka budući tamo, među ostalim, prolaze i brojna djeca idući prema obližnjem igralištu, a u blizini su i goričke srednje škole, bazen i dječji vrtić.

Ovaj dio našeg grada ima velikih problema s prebrzim vozačima.

Stanari gradske četvrti Hrvatski velikani, dijelom kojeg je i ovo križanje na kojem se dogodila nesreća, zbog učestale prebrze vožnje traže da se postave uspornici neposredno prije Gradskog bazena te u Ulici kneza Branimira.

– Ulice su nam postale piste – kažu zabrinuti stanari zgrada u GČ Hrvatski velikani.

Objava Upravo nesreća na križanju Tomaševićeve i Svačićeve u Velikoj Gorici: Je li za krš i lom ponovno kriva neprilagođena brzina? pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.