Prijava

Vaša prijava

Čitatelj Gorice.info upozorava: Dva kombija su praktično zagradila prolaz kod Doma zdravlja. Ne može se pokraj njih proći s dječjim kolicima

[]

snimio čitatelj gorice.info

Dva kombija parkirana na pješačkom prolazu koji spaja Ulicu Matije Magdalenića i staze oko velikogoričkog Doma zdravlja onemogućavaju normalan prolaz svim pješacima, a posebno roditeljima s dječjim kolicima. Tako je glasila dojava  koju nam je poslao čitatelj Gorice.info ljutit zbog bezobrazluka vozača tih kombija.

Čitatelj nam je poslao i fotografije tih kombija koji su na tom mjestu, kako tvrdi, parkirani čitavog dana.

Kombiji se nalaze nekoliko stotina metara udaljeni od velikogoričke policijske postaje, pa možda i neka policijska patrola tamo prošeće i zalijepi im na vjetrobranska stakla zasluženu kaznu za nepropisno parkiranje.

No, postoji i aplikacija Ministarstva unutarnjih poslova s kojom građani mogu prijaviti nepropisno parkiranje. Mobilna aplikacija MUP – Sigurnost i povjerenje može se instalirati na Android i iOS. To je nova verzija aplikacije koja, doduše, nije naišla na najbolje ocjene korisnika (bolje je ocijenjena stara verzija), no činjenica je da se njome može poslužiti i čitatelj Gorice.info kao i svi građani nezadovoljni vozačima koji parkiraju vozila gdjegod požele.

Objava Čitatelj Gorice.info upozorava: Dva kombija su praktično zagradila prolaz kod Doma zdravlja. Ne može se pokraj njih proći s dječjim kolicima pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.