Prijava

Vaša prijava

Gdje u Velikoj Gorici obaviti kupovinu u zadnji tren: Neke trgovine ne rade ni danas, a sve će biti zatvorene na Božić i Štefanje

[]

trgovine nedjeljom

Gdje danas u kupovinu? Pitanje je to koje muči sve one koji nisu stigli nabaviti sve potrebno za sutrašnji Božić i Štefanje. U Velikoj Gorici, kao uostalom u čitavoj, Hrvatskoj trgovine Lidla i KTC-a ne rade ni danas na Badnjak, ali niti sljedeća dva dana. U tim trgovinama ćete, dakle, u kupovinu moći tek u srijedu.

Kaufland u Velikoj Gorici na Badnjak radi od 7 do 16 sati, a na Božić i Štefanje bit će zatvoren.

Intersparove i Sparove trgovine danas će raditi skraćeno. Interspar u Ulici Matice hrvatske i na tržnici od 7 do 14 sati, dok će hipermarket Spar u Rakarskoj ulici biti otvoren do 17 sati. U ponedjeljak i utorak trgovine neće raditi.

Plodine će raditi od 7 do 18 sati. Dva dana nakon toga supermarket će biti zatvoren.

Konzumove trgovine u Velikoj Gorici također će danas raditi po prilagođenom radnom vremenu. Detajnije možete pogledati OVDJE. Nakon toga i trgovine ovog lanca dva će dana biti zatvorene.

Trgovine Studenca danas će raditi prema rasporedu rada za ovu nedjelju. Od četiri trgovine tog lanca u Velikoj Gorici tri će biti na Badnjak otvorene od 8 do 18 sati, zatvorena će biti samo ona u Rakarskoj ulici 55. Na Božić i Štefanje sve trgovine bit će zatvorene.

Danas je, dakle, zadnji dan za kupovinu prije dvodnevne pauze. Treba napomenuti da za Božić i Štefanje neće raditi ni veliki šoping centri.

Objava Gdje u Velikoj Gorici obaviti kupovinu u zadnji tren: Neke trgovine ne rade ni danas, a sve će biti zatvorene na Božić i Štefanje pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.