Prijava

Vaša prijava

Hladno jutro na širem zagrebačkom i goričkom području: Temperature zraka na nekim lokacijama i ispod -10°C, a čeka nas vedar zimski dan

[]

led staklo

Hladno jutro na širem zagrebačkom i velikogoričkom području. Temperature zraka na nekim mjestima spustile su se i ispod -10 stupnjeva Celzijevih, a zbog tako niskih temperatura tijekom jutra na snazi je žuti meteoalarm, upozoravaju iz Državnog hidrometeorološkog zavoda.

U šest sati najhladnije na širem zagrebačkom području bilo je u Samoboru -11,2°C, dok je istodobno u Maksimiru zabilježeno -8,5°C. Budući se meteorološki podaci na zagrebačkom aerodromu, znači za Veliku Goricu, ne očitavjaju svakog sata oni posljednje očitani, u 4 sata, pokazivali su da je u našem gradu bilo -9,4°C.

Hladno jutro slijedit će hladan dan. Evo prognoze DHMZ-a za šire :

Sunčano uz uglavnom slab vjetar i hladno. Ujutro na širem području grada lokalno moguća magla. Najviša dnevna temperatura između 0 i 2 °C, na Sljemenu oko -5 °C.

I sutra nas čeka sličan dan, jutro možda i hladnije nego današnje.

Sunčano uz uglavnom slab vjetar. Jutro vrlo hladno, od -9 u okolici do -5 u središtu grada, a popodne najviša temperatura oko 3 °C, kaže prognoza za nedjelju.

Jučer snijeg, danas i stura hladno – napokon imamo pravu zimu. Čini se da je onaj prekjučerašnji četvrtak, kada je bilo i 15 stupnjeva u plusu na našem području, bio samo kratkotrajan “izlet“ proljeća usred zime.

 

Objava Hladno jutro na širem zagrebačkom i goričkom području: Temperature zraka na nekim lokacijama i ispod -10°C, a čeka nas vedar zimski dan pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.