Prijava

Vaša prijava

Velika Gorica dobila još jednu punionicu električnih automobila: U Stop Shopu postavljen brzi DC punjač finske tvrtke Kempower

[]

punionicu

U javnu punionicu električnih automobila, koja se nalazi kod trgovačkog centra Stop Shop u Ulici kneza Ljudevita Posavskog 47, postavljen je brzi DC punjač finske tvrtke Kempower. Punjač je u prvoj fazi snage 100kW (nadogradiv do 200kW), a može puniti dva automobila i nalazi se na mjestu postojeće Qelo punionice.

punionica
Foto: Enasol

– Punjač ove snage prosječan će automobil napuniti za 30-ak minuta, a obzirom da je opremljen s dva priključka i sustavom za dinamičko balansiranje snage izuzetno je učinkovit – rekao nam je Tomislav Ivanetić iz tvrtke Enasol.

Punjačem upravlja domaća tvrtka pod brendom Qelo kojoj je izgradnja i upravljanje punionicama temeljno poslovanje.

Osim Velike Gorice, punionicama su opremili retail parkove u Ludbregu, Gospiću, Daruvaru, Vinkovcima, Labinu, Pazinu, Čakovcu i Đakovu. Punjači na parkiralištima retail parkova Stop Shop omogućavaju da dopunite električni automobil za vrijeme kupnje. Punjenje možete pokrenuti RFiD karticom ili mobilnom aplikacijom.

Iz tvrtke najavljuju kako će nastaviti širiti punionice na glavne prometne pravce kako bi vozačima električnih automobila omogućili bezbrižno putovanje.

Objava Velika Gorica dobila još jednu punionicu električnih automobila: U Stop Shopu postavljen brzi DC punjač finske tvrtke Kempower pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.