Prijava

Vaša prijava

Sportske igre mladih u Parku Franje Tuđmana: Djeca će se natjecati u graničaru i atletici, a najbolji idu na državnu završnicu

[]

igre mladih

Sportske igre mladih u ponedjeljak stižu u Veliku Goricu. U Parku Franje Tuđmana na sportsko-edukativnom danu djeca će se natjecati u graničaru i atletici. Najbolje ekipe i najbrži trkači izborit će plasman na državnu završnicu koja će se održati krajem srpnja u Rijeci.

Djeca koja izbore plasman na državnu završnicu tri dana će se besplatno kupati, igrati i družiti s vršnjacima iz cijele Hrvatske, najavili su organizatori.

Mlade sportaše podržat će i gradonačelnik Velike Gorice Krešimir Ačkar.

igre mladih

Plazma Sportske igre mladih potiču na toleranciju, inkluziju, fair play, ali i korektno navijanje, tako da od ove godine posebna nagrada dodijelit će se i najboljoj navijačkoj ekipi.

Plazma Sportske igre mladih najveća su sportsko amaterska manifestacija u Europi, a ove godine samo u Hrvatskoj okupit će više od 110.000 djece i mladih.

Objava Sportske igre mladih u Parku Franje Tuđmana: Djeca će se natjecati u graničaru i atletici, a najbolji idu na državnu završnicu pojavila se prvi puta na Gorica.info: Najnovije vijesti, analize i informacije.