Prijava

Vaša prijava

8. 6. u 19 sati – Sirove strasti Nade Rocco u Knjižnici Gorica


image002 (1)
Gradska knjižnica Velika Gorica poziva Vas na predstavljanje knjige Moje sirove strasti sutorice Nade Rocco. Na promociji će biti i degustacija prirodnih kašastih sokova od voća i povrća.

Predstavljanje knjige bit će u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Središnji odjel za odraske, Zagrebačka 37, u srijedu, 8. lipnja u 19.00 sati. Gošća na predstavljanju bit će Nada Rocco, glumica i autorica knjige.

Otkako je prije dvije godine poznata kazališna i filmska glumica Nada Rocco objavila knjigu „Moje sirove strasti“, ta je simpatična knjižica recepata sirove hrane – od sokova, namaza, kašica, salata pa i torti i prirodne kozmetike – postala jedna od traženijih u našoj knjižnici. Usrijedu 8. lipnja 2016. u 19.00 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37 u suradnji s nakladničkom kućom Oceanmore ugošćujemo autoricu koja će nam predstaviti svoju knjigu te – kako sve ne bi ostalo samo na teoriji – sama pripravljati ukusne prirodne napitke, odnosno prirodne voćne kašaste sokove od voća i povrća. Dođite i uvjerite se kako i sirovo može biti ukusno u bezbroj kombinacija!