Prijava

Vaša prijava

Damir Šimunić novi Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Grada Velike Gorice


simunic damir kandidat za dogradonacelnika 03-13.tif
Damir Šimunić izabran je za predsjednika Gradske organizacije SDP-a Grada Velike Gorice kao jedini kandidat na današnjim unutarstranačkim izborima za predsjednika GO SDP-a Velike Gorice.

Drugi puta u posljednjih godinu dana gorički su SDP-ovci birali prvog čovjeka svoje organizacije. Novi je predsjednik Damir Šimunić, kojem je šezdeset i pet posto članova izašlih na izbore po principu jedan čovjek jedan glas dalo povjerenje za vođenje stranke.

„Visoka izlaznost od šezdeset i pet posto članova bez obzira na jednog kandidata daje mi za pravo vjerovati da su članovi dobrim ocijenili moj dosadašni rad i dali mi povjerenje da ih vodim u predstojećem razdoblju. Velika mi je to čast, ali istovrameno i velika odgovornost i obveza. Vremena za predah nemamo, moja je uloga  da u ovom kratkom vremenu  što bolje pripremim “uspavanog diva” za nadolazeće lokalne, ali i skorašnje prijevremene parlamentarne izbore.  Kao sto sam više puta isticao SDP treba predsjednika koji se ne povlači pred aktualnom gradskom vlasti i koji može građanima Velike Gorice ponuditi drugačiju, bolju alternativu. Vjerujem da ćemo u tome i uspjeti“ , rekao je Damir Šimunić.