Prijava

Vaša prijava

Elite model look Croatia 2016 finale


EMLN Croatia 2016 - girls&boys

EMLN Croatia 2016 - Kristina
Već 33. godinu za redom Elite organizira najprestižnije natjecanje modela u svijetu i nudi priliku tisućama djevojaka i mladića (između 14 i 22 godine starosti) da ostvare svoj san i slijede put top modela kao što su Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen i Sigrid Agren, a koje su i bile otkrivene sudjelovanjem na Elite Model Look natjecanju. Zahvaljujući agenciji Relatum Model Managament ove godine je natjecanje održano i u Hrvatskoj.

Nacionalni casting Elite Model Look Croatia 2016 održan je u Hotelu Esplanade u Zagrebu te je na njemu sudjelovalo 37 djevojaka i 25 mladića odabranih tijekom 6 regionalnih castinga koji su tijekom svibnja održani diljem Hrvatske i na kojima je bilo više od 500 prijavljenih kandidata.

Elite Model Look žiri, predvođen Samiem Sabbarini – predstavnikom modne agencije Elite iz Pariza, objavio je 16 natjecatelja koji će sudjelovati na finalnom nacionalnom castingu koji će se održati 18.rujna 2016.godine u Zagrebu. „Nacionalni casting organiziran je na visokoj razini te sam ugodno iznenađen odabirom kandidata koji su pristupili castingu i vjerujem da će oni koje smo odabrali za nacionalno finale imati odlične šanse da nakon pobjede na hrvatskom natjecanju postignu dobre rezultate i na svjetskom finalu.“, izjavio je Sami Sabbarini.

Osim predstavnika Elite-a žiri su činili Marko Lovrić, direktor modne agencije Relatum Model Management, Kristina Šalinović, jedan od najuspješnijih hrvatskih modela u svijetu te naši priznati modni fotografi Jelena Balić i Šime Eškinja.

Odabranih 8 djevojaka i 8 mladića nekoliko će dana tijekom rujna, pod nadzorom stručnog tima, imati na rasporedu brojne probe učenja hodanja po modnoj pisti, poziranja i sudjelovanja u modnim editorijalima kako bi stekli prva iskustva iz svijeta modelinga.

Na kraju ovih intenzivnih priprema, biti će spremni da hodaju modnom pistom te pokažu svoj talent pred brojnim uzvanicima nacionalnog finala Elite Model Look Croatia 2016.

Pobjednici hrvatskog finala pridružiti će se finalistima iz više od 30 drugih zemalja, te će sudjelovati na prestižnom svjetskom finalu Elite Model Look-a.

Sve novosti pratite na  www.elitemodellook.hr

Facebook stranici  https://www.facebook.com/EliteModelLookCroatia/

te Instagram profilu  https://www.instagram.com/eml_croatia/

EMLN Croatia 2016 - boys

Elite World

Elite World je dio PGM grupe, globalne agencije za talente, fokusirane na modnu industriju i luksuzne brandove. Zajedno s Elite World, grupa ima u vlasništvu Woman Management i zbog toga ima vodeću globalnu poziciju u industriji model managementa.

Elite je osnovan u Parizu 1972. godine i stekao je svjetsku slavu zbog pronalaska i lansiranja karijera najpoznatijih svjetskih modela kao na primjer Cindy Crawford, Linda Evangelista, Gisele Bündchen i Stephanie Seymour.

Elite je prva internacionalna agencija koja je svoje predstavništvo otvorila u Kini, a danas je najveća svjetska modeling agencija prisutna na 5 kontinenata s mrežom od 30 agencija.

Zahvaljujući otvaranju podružnice The Society u New Yorku 2012. godine i nedavnog preuzimanja Women Managementa, grupacija trenutno upravlja industrijom model managementa u cijelome svijetu zastupajući najznačajnije Top Modele kao što su Adriana Lima, Liu Wen, Kendall Jenner, Fei Fei Sun, Ming Xi, Cara Delevingne, Sigrid Agren, Catherine Mc Neil, Toni Garrn, Daria Strokous, Natasha Poly i dr.

Uz žensku diviziju Grupacija kroz svoje internacionalne podružnice zastupa neke od vodećih muških modela kao što su Benjamin Eidem, Florian Luger, Diego Fragoso, Richard Biedul, Tony Thornburg i Janis Ancens.

PGM grupacija također ima u vlasništvu La Perla, talijanski luksuzni brand i epitome haute coture donjeg rublja od 1954. godine. Za više informacija posjetite  www.elitemodelworld.com

EMLN Croatia 2016 - girls

Elite Model Look

U svojoj dugoj povijesti Elite je pokazao svoju neustrašivu sposobnost predviđanja potreba industrije, neprestano tražeći nove i kulturno različite izražaje ljepote. Svake godine, od 1983., Elite Model Look natjecanje razotkriva dinamična nova lica da utjelove – pa čak budu inspiracija – trendove današnjice.

Elite Model Look definitivno je vodeće svjetsko natjecanje za otkrivanje novih modela: aktivan u preko 35 zemalja, te privlači na tisuće učesnika svake godine. Natjecanje je otkrilo Top Modele kao što su Cindy Crawford, Ming Xi, Sigrid Agren, Constance Jablonski, Fei Fei Sun i Gisele Bündchen uz mnoge ostale. Elite je jedina modna agencija u svijetu koja ima tako uspješan sistem za skautiranje kao što je Elite Model Look. Organizirano isključivo in-house, jedno je od najutjecajnijih i profesionalno respektiranih natjecanja u industriji čime se Elite razlikuje od drugih. Za više informacija posjetite www.elitemodellook.hr

 

 

EMLN Croatia 2016 - jury