Prijava

Vaša prijava

4 ZLATA IZ SLAVONSKOG BRODA


 

img_2320

img_2309
Iza karatista Karate Kluba Velika Gorica je je nastup na međunarodnom turniru u Slavonskom Brodu 24.09. na kojem su osvojili ukupno 7 medalja, od čega 4 zlata, 1 srebro i 2 bronce. Memorijalni karate cup Slavonski Brod je okupio oko 450 natjecatelja  iz 49 klubova i 5 država.

Nastupila je ekipa kadeta i juniora u sastavu: Ivan Vrban, Kristijan Obrazović, Igor Vrban, Patrik Macukić, Ivor Babić, Petar Orešković i Slavko Vlahinić.

Najuspješniji član kluba je bio Igor Vrban osvojivši 2 zlata, a pobijedivši u ukupno 6 borbi. Najistaknutija je bila pobjeda u starijem uzrastu juniora kategorije +76kg gdje pobjeđuje aktualnog slovačkog predstavnika teške kategorije u polufinalu.

Patrik Macukić je također odradio turnir odlično, a pogotovo iz razloga jer se u svom uzrastu, a kasnije i u uzrastu juniora susreće sa aktualnim prvakom Hrvatske od kojeg u prvoj borbi tijesno gubi 2:1, da bi ga kasnije pobijedio istim rezultatom.

img_2317
Svi koji su nastupili su ozbiljno najavili svojim nastupima da su u užoj konkurenciji za zlato na prv. Hrvatske koje nas očekuje u prosincu.

Nedostaju nam još Mia Mijović koja se oporavlja od ozljede i Ines Grdenić koja nije mogla nastupiti zbog privatnih obaveza.

Rezultati

ZLATO: Igor Vrban- kadeti +70kg, Igor Vrban- juniori +76kg, Petar Orešković- kadeti -52kg i Ivan Vrban- juniori -76kg

SREBRO: Kristijan Obrazović- juniori -61kg

BRONCA: Ivor Babić- kadeti -57kg

Patrik Macukić- kadeti -63kg

Sljedećeg vikenda slijedi nastup na velikom međunarodnom natjecanju CRO OPEN u Rijeci.

img_2313