Prijava

Vaša prijava

Osmi Haif Fashion 11. lipnja u dvorani Gorica


hf

Ceh frizera, kozmetičara i pedikera velikogoričkog Udruženja obrtnika organizira 8. Hair Fashion VG u sklopu Goričkih večeri.

Ceh frizera, kozmetičara i pedikera Udruženja obrtnika Velika Gorica započeo je sa pripremama i organizacijom sada već tradicionalne, županijski priznate manifestacije 8.HAIR FASHION VG – Revije frizura velikogoričkih frizera u suradnji sa kozmetičarima, pedikerima i cvjećarima.

”8.Hair fashion VG 2017. održati će se 11.6.2017.  u sklopu Goričkih večeri, u dvorani kina Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, a temom ovogodišnje revije ‘Cinema’ , velikogorički frizeri predstaviti će nam još jednom svoja umijeća kroz filmske klasike, stvarajući na taj način i posebnu poveznicu sa mjestom održavanja revije. Ovim putem zahvaljujem svim kolegama, sudionicima revije koji svojim sudjelovanjem i angažmanom doprinose promociji frizerske struke. Također, zahvaljujem i Pučkom otvorenom učilištu i ravnateljici Barbari Grđan Odrčić na dugogodišnjoj uspješnoj suradnji i podršci u organizaciji manifestacije, a posebno nam je drago da se Revija održava upravo u sklopu Goričkih večeri, koje svojim programom objedinjuju i predstavljaju najljepše sadržaje našega Grada.” – na pripremu HairFashiona osvrnula se predsjednica Ceha frizera, kozmetičara i pedikera Marijana Stuparić.