Prijava

Vaša prijava

KAKVI SU BILI REZULTATI IZBORA IZA REŠETAKA Škoro uvjerljivo najpopularniji među zatvorenicima, 'kandidat kriminalac' potpuno podbacio


Miroslav Škoro uvjerljivo je najpopularniji od predsjedničkih kandidata među zatvorskom populacijom, pokazuju podaci Državnog izbornog povjerenstva.

On je tako dobio 889 glasova zatvorenika, odnosno 39,25 posto svih koji su glasali, javlja Dnevnik.hr

Slijedi ga Kolinda Grabar-Kitarović za koju je glasalo 676 zatvorenika, odnosno 29,85 posto.

Za Milanovića se u zatvorima odlučilo njih 15,67 posto. Najlošije među zatvorenicima kotira Nedjeljko Babić. Dobio je samo tri glasa, u Glini, Varaždinu te u Bjelovaru. 

Milanoviću zatvor u Splitu

U Remetincu je od svih kandidata najbolje prošao Miroslav Škoro. Za njega je tamo glasalo 135 ljudi, odnosno 38,02 posto. Iza njega je Kolinda Grabar-Kitarović, s 28,45 glasova. 

No Škori to osobno nije najbolji rezultat. Čak 50 posto glasova odnio je u zatvoru u Velikoj Gorici gdje je za njega glasalo 18 ljudi. Milanovićev osobni najbolji rezultat je u Splitu gdje ga je zaokružilo 26 birača, odnosno njih 25,74 posto.

Dario Juričan koji je odradio svoju antikampanju u kojoj se zalagao da korupcija bude dostupna ukupno je u zatvorima dobio 33 glasa, piše Dnevnik.