Prijava

Vaša prijava

[]

U nedjelju 3. ožujka košarkaški Gorice igraju 21. kolo 1. muške lige, a ovaj put čeka ih gostovanje u Kaštelima kod ekipe Ribole.

Bikovi su se pobjedom protiv Mladosti u prošlom kolu vratili na pobjedničke staze i u 2024. godinu imaju još uvijek sjajan omjer pobjeda i poraza od 7-1. S ukupnih 14-6 i dalje držimo 3. mjesto na tablici iza neuhvatljivih VROS-a i Kvarnera. Ekipa Ribole u prošlom je kolu u Puli izborila dramatičnu pobjedu tricom Delaša nekoliko sekundi prije kraja. Kaštelani su sada na omjeru 12-8 i još uvijek su u borbi za 4. poziciju, zadnju koja vodi u doigravanje. To znači da obje ekipe priželjkuju pobjedu i da nas u nedjelju čeka još jedna dobra košarkaška predstava.

 

U ekipi pod ravnanjem Mirona Češkića vlada dobra atmosfera i nema sumnje da će igrači dati sve od sebe da zabilježe još jednu prvenstvenu pobjedu:

U nedjelju gostujemo kod ekipe Ribola Kaštele. Ekipa Ribole sigurno će biti motivirana jer se pobjedom uključuje u borbu za 4. mjesto koje vodi na Final four. Očekuje nas teška i neizvjesna utakmica i svjesni smo da je Ribola na domaćem terenu vrlo neugodan protivnik. Čvrstom obranom, brzom tranzicijom i nesebičnim napadom pokušat ćemo doći do novih bodova, ali respektiramo ekipu domaćina i očekujemo napetu utakmicu do kraja« – izjavio je glavni strateg Gorice.

Branko Stojanov najmlađi je član goričkog rostera i ove godine bori se na tri fronte. Naime, ovaj stasiti mladić paralelno još igra za juniore Gorice kao i za seniore Zrinjevca 1937 : »U nedjelju gostujemo u Kaštelima kod Ribole. Cijeli tjedan se pripremamo i radimo na ispravljanju nekih grešaka iz prijašnjih utakmica kako bi što bolje ušli u ovaj susret i nametnuli svoj ritam. Unatoč tome što na parket izlazimo kao favoriti, nema opuštanja i dat ćemo sve od sebe kako bismo došli do nove pobjede i novih bodova« – optimističan je mladi centar u svojoj najavi.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju 3. ožujka s početkom u 15:30, a može se pratiti na platformi HKS TV-a.