Prijava

Vaša prijava

KK Gorica – KK Peščenica II 15-27 i KK Samobor – KK Gorica 21:31


Share

Poraz i pobjeda mladih Goričana!
KK Gorica – KK Peščenica II 15-27
KK Samobor – KK Gorica 21-31
1
 
Na jutarnjoj matineji u zagrebačkoj ligi 2005. naše su mlade nade pokazale 2 lica.
Teško je reći što je presudilo porazu od Peščenice. Ranojutarnji termin i pospanost naših dječaka, umor od prethodnog dana, protivnik koji je doveo cijelu petorku iz svoje 1. ekipe, vrlo skučeni teren bez aut linije, pasarela koja se igra ili suci koji puštaju grubu igru o čemu svjedoči mali broj koševa na svim utakmicama ove lige. Bez obzira na izlike pravi je razlog loša igra i loš ulazak u utakmicu. 3:8 i 1:8 u prve dvije četvrtine se teško stiže protiv protivnika koji se razigrao. Buđenje u 3. četvrtini nije bilo dovoljno i poraz je bio neminovan.
Nešto bolji od ostalih u našim redovima bili su Ninić sa 6 i Baričić s 4 koša. Peščenicu su predvodili Lukač i Strmečki s po 7 koševa.
 
Ulazak u 2. utakmicu protiv Samobora opet loš i zaostatak na kraju 1. četvrtine od -8 (2:10). U 2. četvrtini nešto bolja igra i dobivamo je s 8:7. Nakon jezikove juhe trenera Ivankovića na poluvremenu i nakon što nam pasarela omogućuje slaganje najbolje petorke napokon podižemo nivo agresije i dobivamo preostale dvije četvrtine 9:2 i 12:2 te dobivamo Samoborce s 10 razlike (31-21). U normalnim uvjetima i u normalnoj dvorani dobit ćemo iste ove Samoborce s 30 razlike ali ovo je opomena da se ovakve utakmice moraju igrati angažirano od 1. sekunde 1. minute. Pogotovo uz čudne suce i sudačke kriterije.
Najbolji u našim redovima bili su Mudrinić s 9, Pereković s 8 i Ninić sa 6 koševa. Kod Samoboraca bolji od ostalih bili su Musa i Seba sa 6 koševa.
Trenutno držimo 3. mjesto u ligi i poziciju koja vodi na Final Four.