Prijava

Vaša prijava

1. kolo županijske lige za kadete: KK Gorica – KK Dugo Selo 95:26


Share

1. kolo županijske kadetske lige: KK Gorica – KK Dugo Selo 95:26!!!

Počela su i kadetska natjecanja u županijskoj ligi zagrebačke županije. U 1. kolu Goričani su dočekali goste iz Dugog Sela ali se nisu iskazali kao dobri domaćini. Naime, mladići trenera Zvonimira Perića brutalno su otvorili utakmicu serijom 11-0 a prvu četvrtinu završili s 3 vezane trice Maletića i nestvarnih 40:3. Teško se odlučiti da li je bila bolja igra u napadu ili ona u obrani jer oba smjera su radila kao podmazana mašina.
Iako bez ponajboljeg igrača ove generacije, Stjepana Škare, te još nekih prvotimaca i u nastavku utakmice Goričani dominiraju pa se na poluvrijeme odlazi rezultatom 52:9. U nastavku gledamo istu sliku a trener Perić omogućio je solidnu minutažu svim igračima iz rostera. Ipak, na kraju se najefikasniji pokazao Fran Maletić s 31 poenom od čega čak 6 trica. Njemu uz bok bio je Nikola Ivanetić s 22 koša a dvoznamenkasti u rubrici poena bili su još Josip Ivanković s 12 koševa i Antonio Janjić s 10.
Konačan rezultat 95:26 za Goricu.

Odlično otvaranje županijske lige i dobra najava za sutrašnju utakmicu kada će ovi momci igrati juniorsku ligu.

KK Gorica: Maletić 31, Ivanetić 22, Ivanković 13, Janjić 10, Grabarić 8, Stanić 4, Logarušić 3, Ćubela 2, Getz 2, Alpeza 1

KK Dugo Selo: Petrlić 6, Kuprešak 5, Lovrić 4, Perković 4, Kolarić 3, Radoš 2, Barilić 2, Kovač, Velić, Gudelj, Brekalo