Prijava

Vaša prijava

29-godišnjak u tri ujutro napuhao 1.8 promila. Oduzeta mu je vozačka

[]

Gorička policija je kroz vikend od 17. do 19. rujna provodila akciju nadzora prometa. Riječ je akcijama “Alkohol i opojne droge” i “Brzina” koje su se provodile od 21 do 5 sati ujutro.

Tijekom nadzora su utvrdili 20 ciljanih prekršaja i to:

– 6 prekršaja nepropisne brzine
– 7 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola
– 4 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa za vrijeme vožnje
– 1 prekršaj upravljanja vozilom dok mu je isteklo važenje prometne dozvole
– 1 prekršaj vožnje bez položenog ispita
– 1 prekršaj vožnja kroz crveno svjetlo

Također tijekom provođenja akcije utvrđeno je i 9 ostalih prekršaja iz domene prometa što znači da su ukupno utvrđena 29 prometna prekršaja.

Posebno je zabilježen muškarac od 29 godina koji je zaustavljen u nedjelju u 3:44 sata. “Upravljao je osobnim automobilom, a kretao se kolnikom ulice kralja Petra Svačića u Velikoj Gorici u smjeru sjeveroistoka. Dolaskom do kbr.25 navedene ulice isti je zaustavljen i alkotestiran kojom prilikom je utvrđeno da je upravlja vozilom pod utjecajem alkohola dok je u organizmu imao 1,81 g/kg alkohola“, navode iz policije.

Istom je na mjestu događaja privremeno oduzeta vozačka dozvola i smješten je u posebnu prostoriju ove PP do otriježnjenja. Nije recidivist i protiv istog je podnijet Optužni prijedlog nadležnom sudu.

U vrijeme provođenja akcije tijekom vikenda nije se desila ni jedna prometna nesreća.

Objava 29-godišnjak u tri ujutro napuhao 1.8 promila. Oduzeta mu je vozačka pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Državno Natjecanje iz geografije