Prijava

Vaša prijava

Taekwondo klub Velika Gorica besplatno upisuje 20 mališana


Ako želite da se vaše dijete pridruži društvu od 100 milijuna ljudi, koliko u svijetu trenira taekwondo, imate ga prilke usmjeriti u Taekwondo klub Velika Gorica bez upisnine. Klub će primiti novih 20 članova od 5. do 12. godine starosti.

- Svi oni koji žele probati i trenirati taj Olimpijski sport, a prijave se do 08.09.2014. sa svojim podacima(ime i prezime, godište) na našu e-mail adresu tkd-velikagorica@net.hr ili pošalju sms na broj 098 700 972 imat će priliku da do 31.10.2014. besplatno treniraju – poručio je trener Igor Matić ističući kako je ipak riječ o jednom blažem borilačkom sportu.

skolarac

TEMELJ ZA PROFESIONALNI RAZVOJ

- Trenirajući taekwondo, djetetu se razvija motorika, koodinacija i ravnoteža. Mi smo klub koji našem najmlađem članu može pružiti dobar temelj za jedan profesionalni razvoj. Većina članova zaljubi se u ovaj sport, ali i u naš klub gdje je dobra ekipa – napominje Matić. Roditeljima poručuje da se ne plaše za djecu.

taekwondo

- Roditelji ne brinite. Na natjecanjima djeci do 12. godine nisu dozvoljeni udarci u glavu. Djeca su zaštićena štitnicima i ostalom opremom koja će mogućnost ozlijeda smanjiti – kaže trener.

POČETNI TRENINZI DVA PUTA TJEDNO

Trening za nove članove počinje 9. rujna. Odvijat će se u Sportskoj dvorani, Rakarska 19, dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 19:00-20:15 sati. Od 1. studenog treninzi će se povećati na tri puta tjedno.

- Nakon 31.10.2014. svi koji odluče ostati i nastaviti sa treniranjem, imaju mogućnost normalnog upisa u klub. Upisnina se ne plaća, a svaki upisani će na poklon dobiti klupsku majicu – dodao je Matić.