Prijava

Vaša prijava

30 stipendija budućim majstorima: Evo za koja deficitarna zanimanja Grad daje novac


Grad Velika Gorica raspisao je natječaj za dodjelu stipendija za učenike prvih razreda koji se obrazuju za deficitarna zanimanja, za potrebe obrtništva u školskoj godini 2014/2015.

Stipendija se dodjeljuje na 10 mjeseci u iznosu od 500 kuna mjesečno, počevši od 1. rujna 2014. godine. Kriteriji za utvrđivanje liste prvenstva kandidata za dodjelu Stipendije je opći uspjeh u VII. i VIII. razredu utvrđen na osnovi prosječne ocjene.

akcija_Skolarac1

Grad daje stipendije za ova zanimanja: Alatničar, armirač, autolakirer, kuhar, limar, mesar, autolimar, obućar, automehatroničar, pediker,  automehaničar, pomoćni instalater grijanja i klimatizacije, bravar, pomoćni kuhar i slastičar, dimnjačar, puškar, elektroinstalater, slastičar, elektromehaničar, soboslikar-ličilac, elektroničar-mehaničar, staklar, fasader, stolar, fotograf, strojobravar, frizer, tapetar, instalater grijanja i klimatizacije, tesar, instalater kućnih instalacija,  tokar, konobar, zidar, kozmetičar, zlatar i krovopokrivač

- Prijave za dodjelu stipendija za deficitarna zanimanja dostavljaju se osobno do 10.10.2014. godine Povjerenstvu, putem UO za poduzetništvo, investicije i fondove EU, na adresi: Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica – ističu iz gradske uprave.