Prijava

Vaša prijava

Kod Bundeka pronađen automobil nestalog Velikogoričana Roberta (42)

[]

Kako smo prethodno izvještavali, 1. siječnja nestao je 42-godišnji sugrađanin Robert Stepanić koji se udaljio s mjesta prebivališta u Zagrebačkoj ulici u Velikoj Gorici.

Zabrinuta sugrađanka na društvenim mrežama otkrila je kako su njegov automobil pronašli kod Bundeka u subotu, 5. veljače, što im daje nadu u pozitivan ishod potrage.

– Auto smo našli prije par dana preko puta Američke škole i kafića Vivas. Pokušavamo naći nekoga tko ga je tada možda sreo kod Bundeka. Na kameri se vidi kako Robert izlazi oko 18.30 sati iz auta sa ruksakom, a detalji ostalih kamera se još čekaju.Još nije bila noć pa ga se moglo primijetiti. Bilo koja informacija je od velike pomoći! Apeliram i na sve ostale koji su bili u nekom kontaktu sa njim taj dan i dan prije ukoliko ste ga sreli, pričali sa njim da podijelite sa nama. Mozda je vama nevažna informacija, a nekome bude od koristi – kazala je sugrađanka.

Podsjećamo, Robert S. visok je 185 centimetara, ćelav je i ima plave oči. Srednje je tjelesne građe, a na desnoj ruci i lopatici ima tetovažu. Kako se navodi na stranici Nestali.hr, u trenutku nestanka imao je sive tenisice, plavi donji dio trenirke, zelenosivu duksu, tamnoplavu zimsku jaknu i tamno sivu pletenu kapu.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Objava Kod Bundeka pronađen automobil nestalog Velikogoričana Roberta (42) pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.