Prijava

Vaša prijava

Taekwondašica Sara Habijančić nadomak zlatu na svjetskom turniru u Austriji

[]

Sara Habijančić, članica Taekwondo kluba Velika Gorica za vrijeme vikenda sudjelovala je na G2 Austria open 2022. Riječ je o turniru iz serije Grand prix turnira svjetske taekwondo federacije, koji je ugostio preko 1100 natjecatelja iz više od 40 zemalja svijeta.

Sara je klub predstavljala u kategoriji juniora -59kg, te je turnir odradila odlično u izrazito kvalitetnoj konkurenciji. “Sara je u prvom kolu bila slobodna, a onda je nanizala izvrsne tri pobjede (Njemačka, Slovačka, Srbija) i tako se plasirala u finale gdje ju je čekala predstavnica nacionalnog tima Mexica.”, objašnjavaju iz kluba.

U vrlo neizvjesnoj i atraktivnoj borbi Sara je na žalost izgubila od predstavnice iz Meksika 12:8, te tako osvojila odlično drugo mjesto i nove bodove na europskoj rang listi za juniore/ke. “S ovim novim bodovima Sara će se smjestiti u prvih 15 juniorki Europe što je izvrstan rezultat. Čestitke Sari na izvrsno odrađenom turniru i jedva čekamo nove izazove koji su pred njom.”, zaključuju.

 

Objava Taekwondašica Sara Habijančić nadomak zlatu na svjetskom turniru u Austriji pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.