Prijava

Vaša prijava

Microteam vodeća trgovina informatičkom opremom


Trebate li laptop, stolno računalo, pisač, tablet ili mobitel? Vrijeme ne trebate trošiti uzalud tražeći informatičku opremu po Zagrebu i velikim trgovačkim centrima. Sve na jednom mjestu po najpovoljnijim cijenama možete pronaći u tvrtki Microteam, u samom centru Velike Gorice, u Kurilovečkoj 1.

Zordic

– Naša usluga je potpuno konkurentna svim vodećim trgovinama u Hrvatskoj. U ponudi imamo sve, od originalnih softvera, do kompletnog hardvera, što se god od informatičke opreme nalazi u svijetu, može se pronaći i u našoj trgovini – ističe vlasnik Microteama Nenad Žordić.

Tvrtka Microteam ima vlastitu proizvodnju zamjenskih uložaka za tintne i laserske pisače, čime su stvorili novu vrijednost na ekološki prihvatljiv način. Velika količina uložaka se odbacuje i postaje otpad, a tvrtka ih u svom proizvodnom pogonu u Kobiliću prerađuje i od njih stvara kvalitetan proizvod. Nakon što prikupe stare uloške za pisač, slijedi složen postupak njihovog rastavljanja, čišćenja, zamjena dijelova te sastavljanja u novi proizvod. Cijeli postupak obavljaju prema najvišim europskim i svjetskim standardima.

Microteam-38.jpg
- Mi moramo doći do otpada kojeg su na tržištu ljudi odbacili iz svojih pisača. Te uloške prikupljamo i reproizvodimo. Nakon što se rastave, u njima se osnovni dijelovi mijenjaju i prema određenim ISO standardima dobije se kvaliteta jednaka originalu, ali čija je cijena znatno niža – kaže Žordić.

Toneri Microteama traju dulje od konkurentnih što svjedoče brojni zadovoljni kupci koji se stalno vraćaju jer korištenjem takvog proizvoda mogu znatno uštedjeti. Ulošci su, naime, jeftiniji i za više od 50 posto od razvikanih originala. Nije stoga niti čudno da sve više hrvatskih tvrtki koristi isključivo tonere Microteama, koji se nalaze u velikom broju trgovina diljem zemlje. Svoj proizvod pod nazivom Print-team zaštitili su još 2005. godine i danas je to poznati brend koji se na tržištu nametnuo isključivo kvalitetom.

Microteam-33.jpg
U tvrtki je zaposleno 24 djelatnika, od čeka polovica u samoj proizvodnji zamjenskih uložaka. Osoblje u Microteamu neće vam samo prodati proizvod, već vam pomoći u izboru optimalnog uređaja ili opreme i dati upute za njihovo korištenje.

– To je naša komparativna prednost u odnosu na velike centre što naši djelatnici kupcima mogu pružiti dodatnu uslugu, usmjeriti ih, ali i obučiti kako koristiti određenu informatičku opremu. Svi naši sugrađani naši su susjedi i tu se stvara jedan poseban odnos između kupaca i djelatnika – zaključio je Nenad Žordić.