Prijava

Vaša prijava

Pripremite kape i rukavice: Ovaj tjedan maksimalne temperature jedva iznad 5°C

[]

Niske temperature uobičajene su za ovaj period godine, no ovog tjedna bi se neki mogli iznenaditi. Kako prikazuju vremenske prognoze, temperature će kroz dane biti tek oko ništice do 2°C, dok bi jutarnje u našim krajevima mogle ići do -9°C.

Pretežno vedro je jutros u većem dijelu zemlje i na našem području dok je nešto tmurnije u Gorskom kotaru i Lici. Vjetar se malo smirio u usporedbi s vikendom, a tako bi trebalo biti i u ostatku tjedna.

Utorak će biti većinom sunčan, suh, a vjetar pojačava dojam hladnoće. Očekuje se umjeren sjeveroistočnjak na kopnu. Srijeda tek prolazno u unutrašnjosti, u gorju uglavnom, može donijeti malo snijega. I u nastavku tjedna većinom će biti posvuda suho, barem dijelom sunčano, no neka vas ne zavara sunce, bit će hladno.

Krajem tjedna se očekuje lagano zatopljenje, tek do 6°C s jutarnjim temperaturama i dalje ispod nule. Početak idućeg tjedna ponovno donosi dvoznamenkaste temperature, ali za sada se maksimalno prognozira 13°C.

Objava Pripremite kape i rukavice: Ovaj tjedan maksimalne temperature jedva iznad 5°C pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Školsko natjecanje iz matematike 2023.

Maturalno putovanje učenika 7. i 8. razreda