Prijava

Vaša prijava

Koliko znate o svojim radnim pravima? Dođite na radionicu odvjetnice Ive Babić

[]

Razvojna agencija Grada Velike Gorice organizira radionicu pod nazivom “Radno pravo” namijenjenu poduzetnicima koji imaju zaposlene radnike ili planiraju zapošljavanje radnika. Radionica će se održati 16. svibnja 2023. godine u Vijećnici POUVG od 10 do 13 sati.

Tijekom radionice bit će riječi o općenitim informacijama o radnim odnosima, zakonima koji se odnose na radno pravo, detaljnim informacijama o ugovorima o radu na određeno i neodređeno vrijeme, te o raskidu ugovora o radu.

Predavačica će biti odvjetnica Iva Babić koja ima dugogodišnje iskustvo u savjetovanju i zastupanju klijenata u području prava društava, parničnih postupaka, radnog prava te naplate potraživanja.

Radionica je financirana iz javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnika i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta “Razvoj mreže PPI” putem HAMAG BICRO-a – Faza 2. Prijave su obavezne, a moguće su putem poveznice na web stranici koje možete pronaći OVDJE.

Objava Koliko znate o svojim radnim pravima? Dođite na radionicu odvjetnice Ive Babić pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.