Prijava

Vaša prijava

Vrijeđao policajce, odbio alkotest pa završio na sudu

[]

Velikogorička policija je kroz vikend provela akciju nadzora prometa te su ovog puta imali dosta posla. Uhićena su tri vozača kojima su izdani Optužni prijedlozi.

Prvi je vozio s 1,50 promila u krvi te je uhićen do otriježnjenja. Drugi vozač (46 godina) je odbio alkotest, a zaustavljen je u petak 2. lipnja u 23:40 u Sisačkoj ulici. “Prilikom nadzora isti je odbio ponuđeno ispitivanje pomoću alkometra poradi utvrđivanja prisustva alkohola u organizmu i tom prilikom narušavao i Javni red i mir vrijeđajući i omaložavajući policijske službenike.”, objašnjavaju iz policije. Isti je uhićen, zadržan do otrežnjenja, i uz Optužni prijedlog prepraćen na općinski sud – prekršajni odjel.

Zabilježen je i vozač koji je vozio pijan, i to s 1,59 promila alkohola u krvi. 34-godišnjak je zaustavljen u nedjelju u 23:25 krećući se Ulicom 153 brigade HV u Velikoj Gorici. Uhićen je i zadržan do otrežnjenja i uz Optužni prijedlog biti će prepraćen na općinski sud.

Za napomenuti je da su se u vrijeme vikenda dogodile dvije prometne nesreće – jedna s teškim tjelesnim ozljedama koju je vozač sam skrivio te jedna s materijalnom štetom.

Objava Vrijeđao policajce, odbio alkotest pa završio na sudu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.